Стейк Марліна

655.00

Категорії: ,
Ціна вказана за 1кг

Стейк Марліна

Риба марлін дуже добре знайома кулінарам всього світу. Причому, використовують її по-різному. На основі м’яса риби нерідко готують традиційні японські суші. Крім того, вона ідеально підходить для приготування смачних, апетитних і поживних перших страв, а також для запікання-на вугіллі.

Для риби марлін характерний відносно низький відсоток жирності, в зв’язку, з чим вкрай не рекомендується смажити її надто сильно. Найбільш оптимальним методом приготування з цієї точки зору є обсмажування на грилі – тільки в такому випадку готове рибне блюдо буде володіти необхідною соковитістю, ніжністю, м’якістю. Крім цього, попередньо замариноване м’ясо риби марлін, можна приготувати на відкритому вогні. Не менш смачною і поживною виходить риба марлін, обсмажена в олії на сковороді.

 

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Стейк Марліна”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перекласти
0
    0
    Ваша Корзина
    Ваша корзина пустаНазад в магазин